Bli volontär för körfestivalen!

Lund Choral Festival söker engagerade volontärer som vill få fler erfarenheter och skapa nya kontaktnät!

Lund Choral Festival är Sveriges största körfestival i sin art och Lunds största återkommande musikarrangemang. Festivalen arrangeras av Musik i Syd på uppdrag av Lunds kommun och med ett stort antal medarrangörer. Utan alla våra samarbeten och vår volontära kraft hade festivalen inte kunnat genomföras.

I år har programmet cirka 20 programpunkter och vi är i stort behov av medarbetare som, trots att arbetet är på volontär basis, vill ta ansvar och stötta upp den befintliga arbetsgruppen.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete mitt i festivalens centrum. Jobbet kan innebära allt från att köpa in vattenflaskor, hämta artister på flygplatsen till att vara publikvärd under konserterna och hålla i säkerheten.

Under festivalveckan erbjuder vi ett mål mat om dagen, körfestivaltröja, festivaltygpåse och en fribiljett till utvalda konserter.

Är du intresserad?
Skriv ihop ett kort personligt brev och berätta om dig själv, varför du tror att du skulle passa som volontär för festivalen. Berätta också gärna hur många timmar du tror att du kan avsätta under festivalveckan.

Goda vänner.
Vi ser det som mycket positivt om Ni ville hjälpa oss genom att prata med Er bekantskapskrets och höra efter om det finns någon som vill delta som volontär under festivalen. Alla är välkomna.

Skicka din intresseanmälan till
per-ola.bengtsson@musikisyd.se senast söndagen den 18 september, så hör vi av oss snarast!

 

 

 

 

Gillar du också kultur och musik?

Vill du ha de senaste nyheterna om Lund Choral Festival?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!